بقائی: آمریکا عدالت‌خواهان را تحریم و نسل‌کش‌ها را آزاد گذاشت سوئد سفیر ایران را احضار کرد پاسخ رسمی مسکو برای تحویل بشار اسد ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد

بن گویر: آمده‌ام تا ملت اسرائیل را نجات دهم!

ایتامار بن گویر وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی ضمن تایید خبر خروج بنی گانتس و حزبش از ائتلاف حاکم ادعا کرد برای نجات ملت اسرائیل در صحنه حاضر است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۵ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 09
کد خبر: ۲۴۴۶۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ رسانه‌های عبری زبان زبان خبردادند ایتامار بن گویر در یک نشست که امروز یک شنبه برگزار شد تاکید کرد، من به وضوح اعلام کردند که اگر آنها به توافق دست پیدا کنند و توافقی را امضا کنند که باعث شود ما پرچم سفید را برافرازیم، من دیگر نخواهم بود.

او در عین حال ادعا کرد که خوشحال است که در حال حاضر در چنین شرایطی قرار نداشته و خبری از توافق نخواهد بود و، چون این مسئله فعلا مطرح نیست من هم تهدید‌ها و تحریم‌هایی را اعمال نمی‌کنم.

به زعم بن گویر او برای نجات ملت اسرائیل در اینجا حاضر است و در همین راستا تلاش می‌کند.

واللا نیوز در گزارشی در این رابطه اعلام کرد، بن گویر در این نشست که بعد از ظهر یکشنبه برگزار شد پیشاپیش خبر خروج بنی گانتس عضو کابینه جنگ را از ائتلاف حاکم رسانه‌ای کرد و گفت او در یک بیانیه که امشب آن را قرائت می‌کند، خروجش از ائتلاف را اعلام خواهد کرد.

به گفته بن گویر: بعداز خروج بنی گانتس از کابینه او از نتانیاهو خواهد خواست تا قدرتمان را به شکل واقعی و نه آنگونه که تا به امروز نمایان شده است، نشان دهد.

وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی با انتقاد از بنی گانتس گفت: در جریان توافق برای ورودش به ائتلاف تصور می‌کردیم که او باعث خلق وحدت می‌شود، اما او در واقع باعث هرج و مرج و پیشبرد برنامه‌های سیاسی خود شد، من به او می‌گویم، بنی برو به سلامت.

بن گویر در مورد برنامه هایش برای مشکلات اسرائیل هم گفت: نگاه من آن است که غزه را اشغال و با حزب الله وارد جنگ شویم، من سال‌ها قبل از حادثه ۷ اکتبر خواهان بمباران غزه شده بودم، خواهان ممنوعیت ورود ساکنان غزه به اسرائیل شده و بر اشغال غزه تاکید می‌کردم، ما باید با حزب الله بجنگیم گزینه دیگری نداریم. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر